Αρχική / Χαρτοφυλάκιο
chartofylakio_desktop
ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ THERMI
ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

Η THERMI αποτελεί αρωγό καινοτόμων εταιρειών σε όλα τα στάδια ανάπτυξης τους. Οι εταιρείες του ομίλου στεγάζουν, χρηματοδοτούν, προωθούν την καινοτομία. Η Θερμοκοιτίδα THERMI επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής.

Χαρτοφυλάκιο

home
point

Η VIDAVO είναι μία εταιρία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο χώρο της τηλεματικής στην υγεία. H εταιρία απευθύνεται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις για την από απόσταση διαχείριση της ιατρικής πληροφορίας και την εξατομικευμένη παρακολούθηση χρόνιων ασθενειών. Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από τους επενδυτές θα σημάνουν το ξεκίνημα ενός ευρύτερου επενδυτικού πλάνου, αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο στοχεύει στη γένεση νέων προϊόντων και στη στοχευμένη προώθηση των υφιστάμενων λύσεων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ήδη γίνονται επαφές διερευνητικού χαρακτήρα στην Ιορδανία και στη Ν. Αφρική.
Με την εισαγωγή της στην ΕΝ.Α. του Χ.Α.A. η vidavo αποκτά πρόσθετη δυναμική και διευρύνει τους ορίζοντες της. Θα εξακολουθεί ωστόσο να υπηρετεί αποτελεσματικά την καινοτομία στην ηλεκτρονική υγεία με συνέπεια, όραμα και ευαισθησία απέναντι στο υπέρτατο ανθρώπινο αγαθό, τη ζωή.

home
point

Η RethIΝΚ ΑΕΒΕ, Εταιρία Διαχείρισης και Αξιοποίησης Αναλώσιμων και Ειδών Μηχανογράφησης,ξεκίνησε το Μάιο του 2002 ως επιχειρηματική μονάδα της ATS Πληροφορική ΑΕ και συνεχίζει ως αυτόνομη εταιρία με αποκλειστικό αντικείμενο τη συλλογή και ποιοτική ανακατασκευή φυσιγγίων (cartridges) Laser και InkJet εκτυπωτών.
Η ποιότητα των προϊόντων της RethIΝΚ είναι εφάμιλλη των αρχικών (γνησίων) προϊόντων, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να λαμβάνει ένα ποιοτικό προϊόν για τις εκτυπωτικές του ανάγκες σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανακύκλωσης και στην εξοικονόμηση εθνικών φυσικών πόρων!

home
point

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής και η έρευνα της εστιάζεται στη δόμηση ψηφιακού περιεχομένου σε οποιαδήποτε συμπιεσμένη μορφή (m-peg, CD-ROM, DVD), με σκοπό τη δημιουργία καινοτομικών, ολοκληρωμένων, διαδραστικών εφαρμογών προς χρήση από παιδιά, παιδιά με ειδικές ανάγκες, ανθρώπους τρίτης ηλικίας και ανθρώπους που βρίσκονται στα πρώτα στάδια πνευματικής άνοιας (dementia) ή που χαρακτηρίζονται από γνωστικές δυσλειτουργίες (cognitive impairments).

home
point

H AGROSENSE δημιουργήθηκε το 2014 με όραμα την αξιοποίηση, ενίσχυση και προώθηση της διεθνούς τάσης για χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών τηλεμετρίας στον Αγροδιατροφικό τομέα και ειδικότερα στη γεωργία ακριβείας. Χάρη στους αλγόριθμους που έχει αναπτύξει και οι οποίοι προστατεύονται με πατέντες, διαθέτει ανταγωνιστικά προϊόντα δικής της υλοποίησης, διαθέτοντας ένα ισχυρό πλεονέκτημα τεχνογνωσίας.

home
point

Η BIOTΕΧ  έχει ως αντικείμενο την μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και θέση σε λειτουργία συστημάτων επεξεργασίας υγρών βιομηχανικών αποβλήτων, αστικών λυμάτων, κολυμβητικών δεξαμενών και εμφιαλωμένων νερών επιτραπέζιων ή φυσικών μεταλλικών.
Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, έχει μελετήσει και κατασκευάσει περισσότερες από 250 μονάδες.

alternative-power-and-energy-solutions-2021-09-02-06-02-38-utc