Αρχική / Νέα / BUSINESS ANGELS FORUM III ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

BUSINESS ANGELS FORUM III ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Business Angels Forum III το Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Νεοφυείς επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε Επιχειρηματικούς Αγγέλους και Επενδυτές δηλώνοντας συμμετοχή στο Business Angels Forum ΙΙΙ που συνδιοργανώνεται από την Ατλαντίς Συμβουλευτική και το Innovation Farm και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016, στη Θεσσαλονίκη.

Το παρόν forum αποτελεί τη φυσική συνέχεια δύο προηγούμενων forums που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και έλαβαν χώρα στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2015 και τον Απρίλιο του 2016 αντίστοιχα. Φιλοξένησαν συνολικά 34 νεοφυείς ομάδες και πάνω από 20 επενδυτές, ενώ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και μέχρι σήμερα χρηματοδοτήθηκαν ήδη 3 νεοφυείς επιχειρήσεις και άλλες βρίσκονται σε συζητήσεις με επενδυτές.

Το Business Angels Forum III απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που αναζητούν χρηματοδότηση καθώς και σε Επιχειρηματικούς Αγγέλους/ Επενδυτές που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε σχετικές επενδύσεις. Βασικός στόχος του forum είναι η παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων των ομάδων μπροστά στο επενδυτικό κοινό και η πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, η οποία θα κυμαίνεται από 20.000€ έως 500.000€. Η παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων στους Επιχειρηματικούς Αγγέλους/ Επενδυτές θα λάβει χώρα ως ένα pitching event, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρξει παρουσίαση των πιο ολοκληρωμένων επιχειρηματικών προτάσεων που θα επιλεγούν για το σκοπό αυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Business Angels Forum IIΙ καλούνται να υποβάλουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου το σχετικό Pitch Deck παρουσίασης του επιχειρηματικού σχεδίου (ppt), τα financials (excel) και ένα μονοσέλιδο executive summary, όλα στην αγγλική γλώσσα. Η αποστολή των απαιτούμενων αρχείων θα γίνει στη διεύθυνση marini@atlantisresearch.gr και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και υποβολής οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να επικοινωνήσουν με την κα. Καλλιρόη Μαρίνη στο τηλέφωνο 2310 531000 (εσωτερικό 114) ή στη διεύθυνση marini@atlantisresearch.gr.

 

Χορηγός επικοινωνίας